torstai 17. marraskuuta 2016

Valkoinen bikerliiviBiker / Second Hand
Polo / Second Hand
Wool trousers / UFF
Bananasocks / Monki
Shoes / H&M Premium

En olisi ikinä uskonut pitäväni päällä jotain näin valkoista.  Nyt se on sitten tehty, ja yhdistetty muuten kokomustan asun kanssa! Kengät ovat uudet lempparit, jotka bongasin H&M netistä. Pohjassa on hyvä urat, joten pienellä lumella/jäällä ei ole pelkoa liukastumisesta. Ei ehkä ihan hankikelin kengät, mutta nythän on plussaa??!! Banaanisukat olivat hieno löytö Monkin sukkahyllyltä, luo leikkimieltä turhankin vakavaan/mustaan asuun. 

Onneksi ikuisena mustiinpukeutujana punaiset hiukset pelastavat jonkin verran tilannetta.  Aina on edes jotain väriä mukana.

Alkutalven ilma on ollut mukava pukeutumisen puolesta. Vielä ei ole ollut liian kylmä, joten kerrospukeutumista on voinut harrastaa monella takilla. (Ei siis vain sillä yhdellä paksulla talvitakilla, jota käytetään seuraavat 2kk) Kenkiäkin on voinut vaihdella fiiliksen mukaan nilkkureista herrainkenkiin, kunhan muistaa paksut sukat. Seuraavaksi etsinnässä olisikin tyylikkäät ja sirot talvinilkkurit. Olemassa olevat ovat hiukan tuhdinmalliset, eivätkä käy kaikkien asujen kanssa.  

Pitääkö siis alistua talveen ja yksiin kenkiin, vai etsiä ne toiset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti