maanantai 21. marraskuuta 2016

Black and white casual


Sumuisen tunnelman saattelemana kuvia uudesta kirpparilöydöstäni, eli Suomessa tehdystä housuhameesta. Se on ihana! Keskellä edessä ja takana on siis halkiot ja alla on pitkät suorat housut. Kuminauhavyötärön ansiosta ne ovat mukavat päällä ja helpon mustan värityksensä ansiosta sopivat vaikka minkä kanssa yhteen. Tällä kertaa yhdistin asuun valkoisen silkkipaidan ja mustan pitkän bleiserin. Tuo silkkipaita maksoi vain 80snt. Hihassa oli pientä meikkitahraa, joka lähti silkkipesuaineella ja pesukoneen käsinpesuohjelmalla erinomaisesti pois. Tukan laitoin niskaponnarilla taakse ja lookista tuli siisti ja minimalistinen.


 Blazer / Second Hand (Ril's)
Silkshirt / Second Hand 
Trousers / Second Hand
Shoes / Second Hand
Mustavalkosäädöthän pelastavat hämärässä otetut kuvat, eiksni? Ensi kerralla olen ajoissa liikenteessä, enkä innostu asukuvien ottamisesta liian myöhään. :D Meikkaamisessa ja asujen sovituksessa menee ihmeen kauan, ennen kuin pääsee edes kameran eteen. Huomasin myös, että kaikki asussa ovat second handia. Löytöjä alkaa kertymään, kun jaksaa kiertää tarpeeksi usein omissa suosikkipaikoissa. Olen löytänyt parhaat vaatteeni Järvenpään kirpputoreilta ja miltei aina alle kymmenellä eurolla. Jos vaatteessa on pientä korjattavaa tai viilattavaa, on minun helppo muokata se ompelukoneella. Esimerkiksi tämän housuhameen halkion tikki oli lähtenyt irtoamaan, joka oli nopea ja helppo korjata. Pienen vaivan hinnalla saa siis monesti arvokkaan tuotteen edullisesti.

Pidättekö tekin kirpparishoppailusta?


2 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä, varsinkin tuo paita! Järvenpäässä on kyllä paljon hyviä kirppiksiä, pitäisi niissäkin pitkästä aikaa käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi paita on kyllä ihan yksi suosikeista tällä hetkellä. :D käy hyvin yhteen kaiken kanssa ja on ihanan tuntuinen päällä <3

   Suosittelen Jäken kirppiksiä! Varsinkin Eurosetia, josta oon löytäny melkeen kaiken kirpputorikaman. :D

   Poista