perjantai 23. syyskuuta 2016

Keltainen on syksyn väri.


Ulkona vallitseva värimaailma inspiroi laittamaan pitkästä aikaa keltaisen UFF-löydön päälle. Väri sopii mielestäni mainiosti muuten mustaan kokonaisuuteen. Farkut ovat ensimmäiset ''ei-pillifarkut'' noin kymmeneen vuoteen. Etsin kauan vartalolleni sopivia mom-farkkuja, ja vihdoinkin löysin ne Monkista. Vieläpä silloin 20% alennuksella. Muuten viralliseen asuun sain rentoutta yhdistämällä siihen farkut.

Herrainkengät ovat ylivoimaiset suosikkini. Ostin ne viime tammikuussa Zaran alennusmyynneistä. 20e sain aitonahkaiset kengät! Voisin ostaa vain herrainkenkiä ja bikertakkeja. Kummatkin ovat designiltaan skarppeja ja tuovat feminiiniseen pukeutumiseen särmää. Olen viime aikoina muutenkin pitänyt pukeutumisessa hiukan androgyynista lookista. Se tuo mukavan kontrastin pitkiin hiuksiin ja kirkkaaseen huulipunaan.


Takki: Second Hand
Kauluspaita: Second Hand
Farkut: Monki
Kengät: Zara


4 kommenttia:

 1. Tommonenki tyyli sopii sulle kyllä tosi hyvin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oon pienissä määrin opetellut käyttämään muutakin kuin mustaa. :D Muuten kokomustan asun kanssa kirkkaat värit ei oo pelottava asia. xD

   Poista
 2. Tosi raikkaita kuvia ja jotenkin tosi kiva tyyli! Itekin oon aika arka käyttämään kirkkaita värejä, paitsi juurikin muuten mustan asun kanssa. :D
  Tuoreimman postauksen kuvissa on saatu hienosti tunnelmaa esille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo värien kokeilu on hyvä aloittaa että muuten mustassa asussa yksi juttu onkin värikäs. :D Nyt oon uskaltautunut käyttämään jo värikkäitä sukkia herrainkenkien ja mustan asun kanssa!

   Poista