maanantai 19. syyskuuta 2016

Ilta-aurinko.Lauantaina oli ihana ilta-aurinko. Värjättiin kämppiksen tukka uudella värillä, joka sopikin hyvin uuteen mekkoon ja loisti myös samaan sävyyn auringonlaskun kanssa.  Ilta oli muutenkin ihana, hyvää seuraa ja mahtavaa fiilistä!
Tuntuu että valmistumisen jälkeen oon tehnyt vain enemmän ja enemmän kaikkea mitä haluan. Pelkäsin, että varma tieto tulevasta olisi passivoinut, mutta inspiraatiota löytyy vaikka mihin! Mielenkiintoisia työtehtäviä, ihania vapaapäivä ja inspiroivia omia projekteja. Kunhan saisin aikaa vain kaavojen piirtämiseen. Oikeastaan se ei taida olla ajasta kiinni, vaan vain siitä että saisin aikaiseksi levittää kaavarullan lattialle ja alkaa työskentelemään epäergonomisessa asennossa. :D Projektin luonnokset alkavat onneksi olla valmiita, joten pääsisin kokonaisuudessaan tarttumaan tekniseen puoleen, eli kaavoitukseen ja ompeluun. 

Onko syksy tuonut teille tullessaan uusia tuulia?
Miulle syksy on jollain tavalla aina uudistumisen ja muutoksen aikaa. Joskus konkreettisesti, joskus henkisesti. Tänä syksynä molemmat.4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että oon saanut otteen inspiraatioista! Mulla on vähän sama, joskin aika haparoivin ottein vieläpä. Muistanko oikein että työskentelet Huurinaisella? :o Mä aloitin just opinnot Stadin aikuisopistossa vaatetusompelijana. Jos sitä oppisi tekemään vaatteitakin hattujen lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä työskentelen, oon myyjänä täällä Espan putiikilla ja ompelijana myös. :) Mie taas oon aina halunnut oppia valmistamaan hattuja! Ainakin siis headdresseja ja muita kreiseyksiä. :D Inspis vaatii vaan just sen oman aikansa ja oikeat tapahtumat et se syttyy!

   Poista
  2. En oo maailman mainioin opettaja kun en lopulta osaa kuin muutamia jekkuja, mutta yhteisprojektit vois olla jännittävä mahdollisuus joskus. ;)

   Poista
 2. Haha :D opettaminen on aina eri asia kuin se että osaa tehdä ite. Oikeastaan miulla voisi olla sitten jotain projektintynkää vireillä johon vois sopia päähine tai pari! ;)

  VastaaPoista