torstai 28. tammikuuta 2016

Väsymys ja melankoliaVäsymys painaa. Tummia silmänalusia ei saa peitettyä photarilla vaikka kuinka haluaisi. (tai en siis osaa :D) En tiedä tarvitseeko.

Tän viikon jälkeen työtaakan pitäisi helpottaa. Päällekkäisiä projekteja on paljon, jonka takia mielenrauhaa on vaikea saada, vaikka pitäisikin luvallisen "vapaapäivän". Päässä pyörii vaan ne asiat mitkä pitäisi tehdä, vaikka tarvitsisi akkujen latausta ja pään tyhjentämistä.

Tekee mieli kuvata kreisejä muotikuvia. Ilmaista itseään enemmän kuvallisesti. Suunnittelun ja ompelun puolella oon päässyt tekemään monenlaista, haastaviakin juttuja. Tuntuu, että oon oppinut tän viimeisen vuoden aikana niiiiin paljon enemmän kuin viime vuonna. Sain sen ahaa-elämyksen, et noin ne jutut tehdään. Toivottavasti opin vielä paljon enemmän, ja saan luovuudelleni miltei rajattomat mahdollisuudet.

Kuvat otti poikaystäväni, ja onnistui taas viime kertaa paremmin. Monessa kuvassa tarkennus on jo oikeassa kohdassa. :D Oikun pystyisi itse olemaan samaan aikaan kameran kummallakin puolella. Ehkä täytyisi olla erikoispitkät kädet, että saa sormet painamaan oikeassa posessa itselaukaisinta. Tai vain ostaa itselaukaisimen kaukosäädin!

4 kommenttia:

  1. Tuota mäkin toivoisin että olis jotenkin helpomaa ottaa itestään kuvia. Sais laitettua asukuvia blogiin useemmin kun kerran puolessa vuodessa. Sit kun saa jonkun toisen kuvaamaan, niin ei oikeen kehtaa valittaakaan vaikka olis kaikissa simät kiinni ja kuvat räpsitty sammakkoprofiilista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se ois kyl kivaa! :D Toisaalta just se itselaukasin olis hyvä kun sais pienellä kaukosäätimellä painettua kuvan. :)

      Poista