keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Päivän mietteitä


Tällä hetkellä miun pitäisi olla suunnittelemassa tanssiasua huomiseen mitanottoon, mutta sormet syyhyäis enemmän tietokoneen näppikselle. 

Miksi monesti sortuu stressin ja to do- listan alle, vaikka kaikki oliskin menossa eteenpäin ja pikkuhiljaa se hirveä kasa tehtävää alkaakin olla muisto vain. Pitäisi muistaa hengittää välissä ja miettiä mitä on jo saanut aikaan, eikä sitä, kuinka paljon vielä on tehtävää. 

Miksi on olemassa sana perfektionisti? Se voi nopealla kuulostelulla kuulostaa ihan hyvältä, mutta toteutuksen puolella siitä ei tule mitään. Moni asia alkaa stressaamaan jo ajatuksen asteella, täytyyhän kaikessa mitä tekee elämässään olla täydellinen! Kaiken täytyy olla osattu jo valmiiksi, kun tekee esim. kouluprojekteja tai on työssäoppimassa. Pahinta on se, että nuo kaikki väitteet on vaan oman pään sisällä, eikä ole siitä kiinni ajattelevatko muut minun olevan huono. :D Oon kauhee itseniruoskija miulle tärkeiden asioiden suhteen. Jotenkin haluun olla niissä asioissa neuroottisella tavalla parempi kuin edellisellä kerralla ja ei sais epäonnistua. Ehkä tää kiirekin vaikuttaa siihen vielä enemmän, kun tuntuu ettei sitä ''feilausvaraa'' oikein edes ole. 


Olkaa ylpeitä saavutuksistanne, olkoon sitten pieniä tai suurensuuria! Loppujen lopuksi olemme itse se tärkein motivaattori itsellemme. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti