tiistai 17. marraskuuta 2015

Mitä minulle kuuluu?


Näihin pariin kuukauteen on riittänyt paljon hommaa opiskelujen saralla, ja nopeasti pimenevä ilta ei oo auttanut yhtään blogikuvien ottamiseen. Kaikki kuvat pitäisi ottaa melkein viikonlopun aikana päivällä, jos haluaisi hyvää luonnonvaloa. Viime viikonloppuna sain inspiksen kuvata ulkona ompelutöitäni, mutta samaisella hetkellä alkoi hirveä kaatosade. :D Ehkäpä ensi viikonloppu olisi otollisempi miun luovuudelle. 

 
Unelmakankaita, joista on tulossa moniakin hienoja juttuja! Kunhan saisin muut projektit alta pois niin pääsisin näiden kimppuun. Päällimmäinen kangas on siis tuollaista helmiäissävyistä läpinäkyvää yksisarviskangasta, joka on aivan upeaa! Alimmaisena monisävyistä paljettikangasta joka liukuu turkoosin ja vaaleanvihreän sävyissä ja kun paljetteja kääntää, ovat ne toiselta puolelta liilanvihreitä. Siisti efekti tekstuurissa siis!  Tästä olisi suunnitelmissa tehdä väljä suora bleiseri/kimono, joka näyttäis tykiltä pillien ja korkkareiden kanssa. Ensi kevään asuksi siis aivan täydellinen. ;)

 
Koulujuttujen kanssa on tullut paiskittua paljon.  Tässä on samaan aikaan meneillään pukuhistorian esitelmää, näyttöjen suorittamista ja talvitakin tekoa. Pian alkaa koulussa myös juhlajakso, jolloin olisi tehtävä kaksi juhlamekkoa, joista toinen on valmistujaismekkoni. Suunnittelen, kaavoitan ja valmistan myös tanssiryhmälle mekon proton, jossa on omat haasteensa. En ole ennen tehnyt tanssimekkoja ja haasteita on juuri mekon liikkuvuudessa ja siinä, kuinka saan yhdistettyä siihen käytännöllisen näyttävyyden. Tähänastinen ammattitaito pääsee siis tässä parin kuukauden aikana monestikin koetukselle, olen oppinut ja tulenkin oppimaan vielä paljon tämän loppuvuoden aikana. 


Kaavoja kaavoja...

 
Kampaajalla kävin jo jokin aika sitten, mutta olen vieläkin tyytyväinen lopputulokseen. En edes muista, milloin olen viimeksi kampaajalla käynyt, pari vuotta sitten? Olen vain itse leikannut otsista ja antanut latvojen kasvaa ja leikannut kuivia latvoja pois. Tukkakriisi meni kuitenkin niin pahaksi, ettei oikein mikään kampaus enää näyttänyt hyvältä. Malli on nyt helppohoitoinen ja otsistakin saan luvan kanssa leikata, kun en ollut kuulemma sitä sössinyt oikeastaan ollenkaan. ;) Seuraavan kerran käyn kyllä varmaan vuodenvaihteen jälkeen taas freesaamassa mallia. Onneksi pitkässä tukassa leikkausvälin pituus ei ole katastrofaalista. Suosittelen Järvenpäässä päin asuville kauneusstudio FABIa. Asiantunteva ja mukava palvelu. :)

2 kommenttia: