sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Huulipuna-asiaa



Yver Sain Laurentin Rouge pur Couture huulipuna on ollut suosikkini jo pitkän aikaan, ja suosikkipunaiseni huvetessa aloin etsimään samaa sävyä, mutten löytänyt. Tuo sävynumero 1 on hiukan haaleampi ja kepeämpi kuin tuo sävy 7, mutta olen silti tyytyväinen sillä sain sen tuomisina ystävältäni tax freesta reilusti halvemmalla kuin Suomesta.

Isadoran huulipunan ostin testiksi sopiiko oranssi miulle vai ei. Maksoi 9,99 emotionin alennuksessa. Sen peittävyys ja koostumus ei miellyttänyt omia huulia, sillä se kasautui huulten juonteisiin ja kului todella nopeasti pois. Innostuin kuitenkin oranssista sävystä huulissa ja kävinkin Sokoksella katsastamassa uusimman merkin Suomessa, eli Urban Decayn. Huulipunaa ostaessani taitava myyjä myi miulle vielä saman merkin huultenpohjustuskynän, jonka pitäisi pitää huulipuna paikallaan koko illan! Eilen kokeilin ja kyllä piti. Kynä toimii myös rajauskynänä ja ''pyyhekumina''. Jos huulipunaa menee ohi omien huulten rajojen tai silmämeikki on valunut illan aikana. Jälkimmäiseen tarkoitukseen en ole vielä kokeillut, mutta seuraavina päivinä varmaankin tulen.

Vasemmalta oikealle YSL Rouge Pur Couture sävyssä 1 ja 7, IsaDoran Perfect Moisture Lipstick sävyssä 158 ja Urban Decayn huulipuna sävyssä Bang. 

Pyyhkäisin kaikkia huulipunia yhden vedon ja herranjestas, kuinka paljon pigmenttiä Urban Decaysta irtosi sillä yhdellä sipaisulla iholle. Montaa kerrosta ei huulilleen tarvitse sipaista saadakseen täydellisen lopputuloksen. YSL on aina ollut takuuvarmasti peittävää ja kestävää. Isadora oli miulle ostaessani aikamoinen pettymys, en ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin, vaikka tässä käsitestissä meneekin muiden vierellä ihan ookoosti.


Tässä kuvassa pyyhkäisin meikinpoistoaineella kostutetulla vanulapulla punia ja pigmenttiä oli vielä jäljellä. Isadoran huulipuna lähti helpoiten pois, mutta toisista ei meinannut saada pigmenttiä millään pois kädestä. En tiedä onko osan mielestä sitten hyvä tai huono merkki, mutta miusta se on tärkeintä että huulipuna pysyy!

Kuvassa Urban Decayn huulipunaa.

Seuraavana haaveissa olisi kestävä pigmenttirikas fuksian sävy, joka sopisi punaisen tukan kanssa. Ehkäpä sellainen vielä sattuu kohdalle. :)

1 kommentti: