sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Priestess


MUAH & STYLING / MODEL

PHOTOS &HEADDRESS / ME


Kauan hyllylläni odotellut itsetehty headdress pääsi nauttimaan kauniista mallista ja ulkoilmasta! Rämmittiin suon reunaan kauniin kaatuneen puun luokse, joka löydettiin lenkillä. Matkan varrella vaan sattui olemaan esteenä pieniä jokia, joista yhteen molskahdin hypyn epäonnistuttua. Onneksi vain kuvaaja kastui ja malli pysyi kuvauskunnossa. 

Oman kameran myötä oon huomannut nauttivani valokuvauksesta täysin rinnoin! Joka päivä töissä mietin uutta ompeluprojektia, jonka valmistuttua voisin käyttää sitä kuvauksissa. :D Onneksi kevään mittaan valo lisääntyy ja omat akut alkaa olla sen verran täynnä, että töiden ohessa jaksaa hupeltaa metsässäkin. Ihanaa vastapainoa työssäoppimiselle ja Helsinkiin matkailulle.

This is what I wanna do. To be creative.

6 kommenttia:

 1. What beautiful photograpys! *-*

  ohmaygoth.blogspot.com.br

  VastaaPoista
 2. Valokuvaus on kyllä mahtava harrastus, nautin itsekin siitä kovasti. Valokuvilla voi luoda niin erilaista maailmaa, ja kaikki on mahdollista. Itse olen aika tumpelo ompeluhommien kanssa joten yritän tuoda muilla keinoin jotakin jännää kuviin, mutta tuo on kyllä tosi hieno asia että on näppärä käsistään ja pystyy itse tekemään asusteita ja muuta kivaa - se ikäänkuin tekee kuvista vielä enemmän sinun näköisiä, kun mukana on itse tehtyjä asusteita ja muuta ^__^

  Loistavia kuvia kyllä, ja ihan mielettömän hieno päähine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kuvaaminen on semmosta tietyntyyppistä terapiaa kun keskittyy vaan siihen mitä tekee ja saa onnistumisen elämyksiä kun on mennykkin kuvaukset tosi hyvin. :)

   Kiitos myös! :D

   Poista
 3. tosi magee kyl toi päähine! meitsi salee tarvis yhden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kun pääsen näiden askartelun makuun jos tuliskin yksittäiskappaleita myyntiin... ;) Mutta kiitoksia paljon! :D

   Poista