tiistai 9. joulukuuta 2014

Moderni intiaanipäähine                                  

Muutamat päivät oon nyt värkkäilly tällästä! Oon jo pitkään ollu inspiroitunu kaikenlaisista päähineistä ja ajattelin alottaa oman projektini modernista intiaanipäähineestä. Turkoosi on kaunis väri mustan kanssa ja valitsin sen efektiväriksi sulkiin. Päähineen rungon olen ommellut ylijäämäkankaista, mustasta laukkukankaasta ja tekonahasta. Keskelle kiinnitin käsin vanhasta sormuksesta irroneen peurankallon ja sen ympärille laitoin timanttiniittejä. Sulat tilasin ebaysta ja malttamattomana odottelin pari viikkoa postista saapuvaa pakettia. 

Sulkanauhaa jäi minulla niin paljon yli, että ajattelin modata vanhaa kultaista naamiotakin. Malasin sen mattamustalla spraymaalilla ja liimasin taakse muutaman rivin mustaa sulkanauhaa ja paksumpia tukisulkia. Nopea tuunaus siis!

Molempia olisi tarkoitus nähdä kuvauksissa ja kehittää hommaa eteenpäin ja toteuttaa lisää päähineitä. Sulat ja nahka ovat tällä hetkellä se inspiroivin juttu omassa työssä! Eräs mekkoprojektikin on tekeillä eräästä pitsikankaasta, jonka löysin kirpputorilta. Tähän synkkän lumettoman talven keskelle on siis onneksi paljon omia projekteja täyttämään tyhjilä pimeitä iltoja.

    


             9 kommenttia:

 1. upea tuo pääkoristus! (psst, jos noita alkaa kerääntyä liiaksi nurkkiin, niin jonkinlainen tällaiselle puolihippiwnbtakkutukalle voisi kelvata ;O ...jos vain olis mulla rahaa! :-------DD)

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat käsityöt, hyvältä näyttää kokonaisuudet kummassakin sulkineen päivineen. ^^

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita! Innolla jään odottelemaan, että koska noita näkee jossain kuvauksissa käytettynä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saadaan kuvaajan kanssa aikataulut sumplittua niin saa matskua! :)

   Poista
 4. That mask is absolutely amazing! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista