sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I'm the bringer of the autumn


(C) Sanni


Loppukesä ja alkava syksy on ollut silmiäavaavaa aikaa. Alan ymmärtää, mitä haluan elämältäni, mitä haluan tehdä elämässäni sekä miten sitä alkaisi toteuttaa. 

Aloitin elokuussa opinnot Järvenpään Keudassa vaatetusompelijana, ja alan jo nyt huomata, että tämä on sitä mitä haluan. Voin päästää omat ideani ja luovuuden valloilleen ja opin tekemään asioita oikeasti käytännössä. Koulun ulkopuolisetkin projektit alkavat kiinnostamaan ja haluan oppia alaltani kaiken mahdollisen. Sen jälkeen haluan jatkaa opiskelua ja tehdä sitä mitä haluan. Toteuttaa itseäni ja luoda kaunetta ympärilleni. Olla ylpeä jokaisesta luomuksestani ja tehdä jokaiselle ihmiselle persoonaan sopivia vaatteita. 

Tämän illan olen inspiraatiohuuruissa suunnitellut itselleni cocktailmekkoa. Kaikki alkoi löytäessäni aivan täydellisen kankaan, josta haluan tehdä itselleni vaatteen. Voin etukäteen sanoa, että tulossa on tietynlaista Florence + the Machine vibaista juttua. Aion toteuttaa mekon varmaankin kotioloissa, sillä koulussa ei ole tulossa sellaista jaksoa lähiaikoina, jolloin tehtäisiin juhlamekkoa. Muutenkin tuollaiset ns. ihan omat projektit on sellaisia, että niitä on mukava tehdä kotona rauhassa omaan tahtiin ja kuunnella musiikkia niin täysillä kuin haluaa. Uppoutua siihen mitä tekee.

Olen innoissani. 

8 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! ^^

  Kiva että tuntuu sopiva ala löytyneen! Voi kun sitä jaksaisi itsekkin vielä ommella vapaa-ajallakin. Nykyään teen vain ehkä jotain tuunailuja. Muuta ei jaksa kun kaipaa omalla ajalla sitten vähän vaihteluakin vaatejutuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!

   Se varmaan helposti jää vapaa-ajalla, kun tekee jo niin paljon koulussa. :D pyörii pelkät ompelujutut päässä!

   Poista
 2. Hi! Loved the photos, is so nature and paganism ... Your hair is beautiful!
  Continue lively and creative! kisses: *
  http://lilithstyleandbeauty.blogspot.com.br/

  VastaaPoista
 3. ihan tosi upeita valokuvia! Ihanat hiukset myös :)

  VastaaPoista