keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Valot vaihtuvat valjaissa myötätuulen


Tänään oli matikan koe, meillä oli Saanan kanssa matikankoe, joka meni ihan hyvin. Huomenna olisi iki-ihana vapaapäivä ja sormet ristissä ootan että hiukset tulisivat Kiinasta. Rakastan niiden värjäystä ja uusien hiusten tuoksua! ♥ Tänään tuli yksi paituli postissa, siitä kuvaa huomenna. ;3Tehtiin Jukan kanssa hyviä mozzarellaleipiä uunissa, joihin laitettiin tuoreena vielä rucola päälle. Oli niiiiiiin hyvää että meinas kieli mennä! Näin meillä kokataan.Kuvat weheartit.com ♥

Pakko kirjoittaa lisää tästä koirainnostuksesta. Pieni poju olisi tulossa kotiin maaliskuun paikkeilla, kunhan tulisvat maailmaan ensin. :3 Meiän perhe on jo miun lapsuudesta asti meinannut hankkia collieta, mutta vanhempien kolmivuorotyöt ja äitin astma on sen estänyt. Nyt kun elän omillani, tuntui aika sopivalta pienelle perheenlisäykselle.

Ajatuksena oisi harrastaa agilitya ja muuten vain riehua metsässä. Taata pienelle mukelolle hyvä koiran elämä ja paikka perheessä. Tuntuu, että oon semmonen ihminen että tarvitsen tämmösen asian, josta pitää huolta. Käydä sen kanssa lenkillä ja katsoa leffaa se kainalossa. Kun tulee kotiin ni häntä heiluu aina kun näkee siut.

Tiedän, että alku on suht rankkaa kun pikkunen valvottaa ja sotkee, mutta sen jälkeen oot saanut hyvin koulutetun elämänkumppanin, joka on aina siun vierellä. Samalla saisi rakkaan harrastuksen koiran parissa. Saisi itsekin liikuntaa ja lenkkiseuraa. Uloskin ois pakko mennä pissittää ja lenkittää koiraa vaikka taivaalta  satais mummoja. ;)

Saisinpa malttia odottaa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti