tiistai 20. marraskuuta 2012

Solkirakkaus ja "vauvauutisia"Oon tehnyt nyt liian paljon hyviä kirppislöytöjä... Alkaa mennö pää niin sekasin tästä kenkäonnellisuudesta että! Löysin nää ihanuudet Tuusulan Fematorilta. Oon ihan solkirakastunut näiden takia. Just kauniit soljet ja kiilakorkojen helppokäyttösyys iskivät silmään.

Tilasin Kiinasta vähän uutta hiusta ja pitäis vielä malttaappi oottaa. Olisin jo valmis värjäyspuuhiin ja freesaamaan kuontaloa!Kohta alkaa uusi jakso ja abikurssit, vähän pelottaa. Miun eka kirjotuskerta, enkä osaa oikein odottaa yhtöön mittään. Stressiä varmaan ja stressiä. Mutta kuva lähestyvöstö lukulomasta auttaa jaksamaan. Silloin miulle on tulossa pieni yllätys! Pientä perheenlisäystä karvapalleron muodossa. ;3 Ihana pieni collie ois varattuna ja toivotaan että menee hyvin emon tiineyden osalta! Oon innosta niin pinkeenä että melkeen itkettää. :') On ollut miun haave jo ihan pienestä asti ja nyt asia on mahdollinen!


Tän illan täydellisyys.

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat nuo kengät, soljet toimii tuossa mallissa älyttömän hyvin! :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toimii, tuo ihanaa näyttävyyttä! ♥♥

   Poista
 2. Samat kengät löytyy multakin, ostin ne joskus pari vuotta sitten Weekdaylta, rakastan!

  Jos käsitin oikein niin kirjoitat siis keväällä ekan kerran, itse olen kanssa abi ja kirjoitin tuossa syksyllä Hissan. Voin sanoa, että loppupeleissä se tilanne ei oo ollenkaan niin paha, mitä aattelee. Loppupeleissa paljon rennompi, mitä etukäteen aattelee! Kuuntelin musaa ja juttelin niitä näitä kavereitten kanssa siinä ennen kuin kirjoituksiin pääsi, niin rentoutti huomattavasti! ;) Keväällä taas mennään, tsemppiii
  !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikiitos! :3 Kyllä tästä selvitään, niinku moni muukin suomalainen nuori. :D

   Poista
 3. ÄÄ nuo kengät! Tosi hyvin käy nuo soljet, voisinpa vaikka ottaa omaankin repeturaariin. :) Itselläkin alkaa keväällä kirjoitukset saksan ja biologian osalta, ja et todellakaan ole siis ainoa joka on lähinnä sekaisin odotustensa kanssa, pitää vaan toivoa parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tsemppiä sinne kanssa! :3 Toivotaan että tulee helpot bilsankirjoitukset.... ;D

   Poista