maanantai 17. syyskuuta 2012

Hair like a golden flame.

 
 Elikkäs hiustenvärjäystä taas! Ideana oli nyt tehdä semmonen kiva liukuvärjäys punaseen tukkaan ja homma alkoikin uusista pidennyksistä. Tilasin Rapunzel of Swedeniltä 60cm blondit pidennykset, jotka värjäsin directionsin poppyredillä, firellä ja special effectsin vampire redillä. Latvat värjäsin Directionsin sävyllä Mandarin.

 Tilatessani Rapunzelilta pidennykset ostin myös oranssin Tangle Teezerin, joka on miun käytössä toiminut erityisen hyvin! Ei vahingoita pidennyksiä ja selvittää takut hellävaraisesti. Hiuksista tulee myös ihanan sileät. ;3

Ja sitten eikun sutimaan!!! Nuo pidennykset imee ihan sairaasti väriä, ei meinannut riittää vaikka kuinka oli olevinaan paljon väriä. :D Sannille kiitokset kuvamateriaalista taas kerran! :) Hertastakin oli suuri apu nuiden värjäämisessä ja ei tarvinnut yksinään peuhata niiden kanssa!


 
Annettiin värin vaikuttaa joku 1,5h että varmasti tulis kirkas tulos ja joka kohtaan tarttuisi väri. Joskus oon ollut malttamaton ja pessyt jo puolen tunnin jälkeen pois ja punaiseen on jäänyt vaaleita raitoja.Tässäpä lopputulos tämän päivän asustuksen kera!

Takki: Second Hand
Paita: Second Hand
Farkut: Gina Tricot
Vyö: Gina Tricot
Kengät: Second Hand/Bianco


Uudet hiukset on ihanan pehmoset ja niiiiiiin pitkät! ♥ Oon todella tyytyväinen näihin ja Rapunzelin nopeaan toimitukseen. Siinä kesti vain 3 päivää ja ne olivat jo postilaatikossani. :3

6 kommenttia: