lauantai 19. toukokuuta 2012

Screaming for vengeance!Torstaina aloin miettimään, että milloin viimeksi olisin shoppaillut kunnolla? Niin ettei tarvitse miettiä voinko ostaa jotain, vaikka se olisikin unelmieni vaate. Sain onneksi rahaa kasaan kiitos isän, joten lähdinkin sitten perjantaina kohti Helsinkiä. Aluksi tarkoitukseni oli lähteö yksin, mutta ystävälläni Tuijalla ei ollutkaan sitten mitään tekemistä joten lähdettiin yhdessä!

Kävin kipasemassa Hellsingistä iki-ihanaisen Judas Priestin paidan, jonka satuin löytämään netistä. Etsittiin kyseistä liikettä vaikka kuinka pitkäään kun ollaan tälläsiä junttiaatuja. :D Liikkeessa oli vielä juuri oikeaa kokoa jäljellä, se on se kohtalo!

Vielä olisi tavoitteena tuhota yhdet housut täysin, tehdä niistä sortsit ja kesä voi alkaa! Myös pitäisi tulla uutta tukkaa postissa ensi viikon alussa ja pääsee niitä sitten näpräilemään ja värjäilemään. On ollutkin tosi opro olo ilman pitkiä hiuksia, tuntuu ettei halua kuvatakkaan itseään tällä tukalla, vaikka ei miulla mikään ihan lyhyt oo itsellänikään.

Lisää postailua sittten siitä, mitä tapahtuu hiuksille!


9 kommenttia:

 1. Oww toi JP paita ja noi shortsit on kivat :3

  VastaaPoista
 2. Siis shoppasitko vielä muutakin kun ton paidan ja noi shortsit? :o

  VastaaPoista
 3. Rakastan tuota sun tukkaa ! Mitä väriä oikein käytät siihen ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän vähän milloin mitäkin. :D Vakkari on directionsin sävy poppy red! Välillä käytän myös crazy colorin firea, josta tulee vähän pinkimpi sävy. :)

   Poista
 4. Sulle löytyis haaste mun blogista! =)

  VastaaPoista